Sarma

Danes se kitim s tujim perjem 🦚 😀.
V bistvu je tako, da če nekdo nekaj obvlada, se jaz v to ne vmešavam 🤪😂. Ne zdi se mi fer do tistega, ki zna, da bi mu jemala delo 😎.
Tako je pri sarmi. Moja mama jo je masterirala. Vmes me je neštetokrat vprašala, če me zanima, kako jo je naredila in sem vedno znova gladko in jasno rekla “ne zdaj” 😀. Z namenom. Da ne bi slučajno potem iz tega nastalo, da jo jaz znam narediti 🤪. Ne znam 😝. Ne bom 😀. Ne nočem 😎. Ne rabim. 😀
Ampam tokrat je ta sarma bila še boljša kot kadarkoli. Namreč, zadnjič me je mama poklicala in mi povedala, da je kupila tisti drobljenec, o katerem jaz nonstop govorim 😂, je rekla “tisti tvoj veš, ko piše Organa La Vida. Misliš, da bi ga dala v sarmo?“
“Itak! Daj, super bo!“ ji zatrdim in hitro spremenim temo pogovora, da ne bi spet prilezlo vprašanje, če mi pove, kako vse to naredi. Ni potrebe 😀🤪😎.
Anyway, sarma je bila božanska, napolnjena s tistim mojim drobljencem 😀, rižem, orehi in korenčkom. In tokrat je res bila d bestična, kot sta to rekla črička. Z veseljem smo jo jedli cela dva dni. Pa še bi 👌.
Komaj čakamo, da jo spet naredi, ker jaz je res ne znam 🙊🙉🙈.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s