Svedri in grah

Na deževen dan paše comfort food. Ampak tudi ta je narejen malo drugače in črička sta uživala.

Aja, pa brez olja 🔝💪

Torej, na malo vode je popražena rdeča čebula, zadišan česen nato pa smo umešali v blenderju zmixane tofujeve hrenovke (Taifun). Malo premešano in nato dodamo dva kozarca paradižnikov v koščkih. Začimbe: cimet, majaron, sol, origano in bazilika.

V drugi posodi so se skupaj kuhali svedri in zmrznjen grah.

Nato pa svedri in grah k omaki, premešamo, počakamo par minut, da se okusi dodatno povežejo, serviramo, posipamo s kvasnimi kosmiči, mletimi orehi in mletimi bučnimi semeni 🥳🤩😎

Črička sta rekla, da je bila omaka zelo dobra 🙏🔝🥰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s